Tentang Kami

Ngeunaan

Kingoro

aboutus (1)

Kumpeni

wood pellet production line513

Shandong Kingoro Machines Co., Ltd. didirikeun taun 1995 sareng gaduh 25 taun pangalaman manufaktur. Perusahaan urang perenahna di Jinan anu éndah, Shandong, Cina.
Kami tiasa nyayogikeun lini produksi mesin pelet lengkep pikeun bahan biomassa, kalebet chipping, milling, drying, pelletizing, pendinginan sareng pengemasan, numutkeun sarat anu béda-béda konsumén urang. Produk utama kami: mesin pelet kai, pellet pakan ternak sato, chipper kai, pabrik palu, pengering rotary, cooler, packing machine sareng alat bantu sanésna.
Kingoro salaku produsén canggih tina pelet biomassa, ngagaduhan 17 patén-patén nasional sareng parantos kéngingkeun sertifikasi sistem kualitas IS09001, sertifikasi CE, sareng sertifikasi SGS.

wood pellet production line513

wood pellet production line513

Sertipikat

certificate (1)

certificate (1)

certificate (1)

certificate (1)

certificate (1)

certificate (1)

certificate (1)

certificate (1)

certificate (1)

certificate (1)

certificate (1)

certificate (1)

Shandong Kingoro Machines Co., Ltd.


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami