Mesin Pélét Biomassa

  • Biomass Pellet Machine

    Mesin Pelet Biomassa

    ● Nami Produk: Mesin Pélét Biomassa Desain Anyar

    ● Jenis: Ring Mati

    ● Model: 470/560/580/600/660/700/760/850/860

    ● Kakuatan: 55/90/110/132/160 / 220kw

    ● Kamampuh: 0.7-1.0 / 1.0-1.5 / 1.5-2.0 / 1.5-2.5 / 2.5-3.5t / h

    ● Bantu: Sekrup conveyor, dust collector, Electronic Control Cabinet

    ● Ukuran Pelet: 6-12mm

    ● Beurat: 3.6t-13t

  • Pellet Production Line

    Baris Produksi Pelet

    ● Nami Produk: Mesin Pelet Biomassa

    ● Model: Numutkeun proyék

    ● Kakuatan: Numutkeun proyék

    ● Kapasitas: 2000-200,000 ton / taun

    ● Ukuran Pelet: 6-12mm

    ● Beurat: Numutkeun proyék

  • Flat Die Pellet Machine

    Mesin Pelet Maot Datar

    ● Nami Produk: Mesin Pelet Biomassa

    ● Jenis: Flat Die

    ● Model: SZLP350 / 450/550/800

    ● Kakuatan: 30/45/55 / ​​160kw

    ● Kamampuh: 0.3-0.5 / 0.5-0.7 / 0.7-0.9 / 4-5t / h

    ● Ukuran Pelet: 6-12mm

    ● Beurat: 1.2-9.6t

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami