Alat Bantu

  • Rotary Dryer

    Puter Rotary

    ● Nami Produk: Pengering Rotary

    ● Modél: 1.2 × 12 / 1,5 × 15 / 1.6 × 16 / 1.8 × 18 / 2x (18-24) /2.5x (18-24)

    ● Pembantu: Kompor Blast Panas,Air-lock Valve,Blower,Siklon

    ● Beurat: 4 / 6.8 / 7.8 / 10.6 / 13/18/19/21 / 25t

    ● Ukuran: (12000-24000) x (1300-2600) x (1300-2600) mm

  • Pellet Cooler

    Pellet Cooler

     Ngadopsi téori aliran lokét, hawa tiis asup ka jero anu langkung tiis tina handap dugi ka luhur, pelet panas 
    angkat ka asik ti luhur ka handap, sakumaha waktosna waktos, pelet bakal nadi dina handapeun anu langkung tiis, hawa anu tiis bakal tiis
    aranjeunna di handapeun laun, ku cara ieu bakal ngirangan pelet rusak, upami hawa tiis ogé angkat ka 

  • Pellet Packing Machine

    Mesin Pélét Pékét

    Mesin bungkus pelét kai ton per kantong mesin palét pelét kai, anu khusus dianggo pikeun ngepak pelét kai réngsé kana kantong alit.

  • Pulse Dust Removal

    Ngaleupaskeun Debu Pulsa

    ● Nami Produk: Ngaleupaskeun Debu Pulsa

    ● Jinis Operasi: Otomatis

    ● Modél: MC-36/80/120
    ● Metode Ngumpulkeun Debu: Garing
    ● Ukuran: Gumantung kana Modél

    ● Beurat: 1,4-2,9t

  • Rotary Screen

    Layar Rotary

    ● Nami Produk: Layar Rotary

    ● Jenis: Edaran

    ● Modél: GTS100X2 / 120X3 / 150X4

    ● Kakuatan: 1.5-3kw
    ● Kamampuh: 1-8t / h
    ● Ukuran: 4500x1800x4000

    ● Beurat: 0.8-1.8t

  • Double Shaft Mixer

    Ganda Campuran Campur

    ● Nami Produk: Campuran Dual-Shaft

    ● Jenis: Hammer Agitator

    ● Modél: LSSHJ40 / 50 / 60X4000
    ● Kakuatan: 7.5-15kw
    ● Kamampuh: 2-5t / jam
    ● Ukuran: 5500x1200x2700

    ● Beurat: 1.2-1.9t

  • Pellet Stove

    Kompor Pelet

    ● Nami Produk: Kompor Pelet

    ● Type: Pellet Fireplace, Kompor

    ● Modél: JGR-120 / 120F / 150 / 180F
    ● Area pemanasan: 60-180m³
    ● Ukuran: Gumantung kana Modél

    ● Beurat: 120-180kg

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami