Mesin Pelet Biomassa

Pedaran pondok:

● Nami Produk: Mesin Pélét Biomassa Desain Anyar

● Jenis: Ring Die

● Model: 470/560/580/600/660/700/760/850/860

● Kakuatan: 55/90/110/132/160 / 220kw

● Kamampuh: 0.7-1.0 / 1.0-1.5 / 1.5-2.0 / 1.5-2.5 / 2.5-3.5t / h

● Bantu: Sekrup conveyor, dust collector, Electronic Control Cabinet

● Ukuran Pelet: 6-12mm

● Beurat: 3.6t-13t


Detil Produk

Kauntungan

Tanda Produk

Satu Layanan Henteu Parangkat Pelet Biomassa

wood pellet production line1141

Kami nawiskeun saperangkat lini produksi pelet biomassa. Mesin pelet kai, mesin pelet jarami, mesin pelet kai karét, mesin pelet alfalfa, mesin pelet pakan ternak, granulator pupuk organik, ogé crusher tunggul, chipper kai, pabrik palu, pengering rotary, mixer, lift ember, sabuk konveyor sareng countercurrent cooler mangrupikeun produk utami anu urang ngadamel.

Mesin pelet SZLH660 mangrupikeun desain pangénggalna kami pikeun mesin pelét cingcin nangtung. Ku motor 132kw, kapasitas mesinna 1.5-2.0t / jam sareng kadang-kadang tiasa ngahontal 2.5t / jam. Kusabab kinerja anu saé, éta populér pisan dina pasar. Hirup rédérator diperpanjang 3 kali tibatan modél anu sanés. Bantalan roller ngadopsi sistem suntikan otomatis bebas. Kinerjaana langkung stabil sareng umur jasa langkung lami.

Animal Feed Processing Machine for Poultry Feed (1) (1)

Spésifikasi

Modél

Kakuatan (kw)

Kapasitas (t / h)

Beurat (t)

SZLH470

55

0.7-1.0

3.6

SZLH560

90

1.2-1.5

5.6

SZLH580

90

1.0-1.5

5.5

SZLH600

110

1.3-1.8

5.6

SZLH660

132

1.5-2.0

5.9

SZLH760

160

1,5-2.5

9.6

SZLH850

220

2.5-3.5

13

SZLH860

220

2.5-3.5

10

Bahan atah

Sekam sangu, jarami, cangkang siki kembang matahari, cangkang kacang sareng cangkang melon sanésna; Cabang, batang, babakan, awi, sareng besi tua kai sanés; Sagala jinis jarami pepelakan, karét, semén, Slag abu-abu sareng bahan baku kimia sanés, jsb.

Raw Material

Rengse Pelet

Raw Material

Aplikasi

Raw Material

Pangiriman

Raw Material

Service kami

24 Jam Layanan Online.
Jasa pelacak sadaya-jalan ditawarkeun ti urutan ka pangiriman.       
Latihan gratis pikeun operasi, debugging sareng perawatan harian.       
Urang tiasa nyayogikeun pamasangan pituduh propésional.
Garansi sataun sareng layanan purna jual sadidinten.
Desain sareng aliran grafik anu disayogikeun sayogi pikeun klien kami.       
Tim R&D mandiri sareng sistem manajemen anu ketat & ilmiah.

Raw Material

Palanggan Global

Raw Material


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Straw Rotary Cutter advantage

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami