FAQs

FAQ

Sabaraha lami tiasa mesin pelet anjeun?

J: Kami moal tiasa masihan anjeun waktos anu pas, tapi sababaraha mesin pelet anu dijual dina 2013 masih tiasa dianggo saé ayeuna.

Sakumaha lami waktos jasa bagian ngagem na?

A: Ring maot: 800-1000 jam. Roller: 800-1000 jam. Cangkang roller: 400-500 jam.

Ring ring aya dua lapisan, nalika hiji lapisan usul, balikeun deui pikeun nganggo lapisan sanésna.

Anu hadé ngeunaan séri SZLH560 sareng séri SZLH580?

A: Duanana kualitas dijamin. Sababaraha palanggan resep kana jenis ieu, sareng sababaraha pelanggan resep jinis anu sanés.

Anjeun tiasa milih éta numutkeun kaayaan anjeun.

Upami ngemutan biaya, séri SZLH560 relatif hemat, tapi SZLH580 ngagaduhan kinerja anu langkung stabil, sareng umur anu langkung lami ogé langkung mahal.

Naha aya sarat pikeun matéri pikeun ngadamel pelet?

A: Leres. Sawdsut kai mangrupikeun materia anu paling umum dianggo pikeun ngadamel pelet biomassa. Upami limbah kai ukuran anu langkung ageung atanapi limbah tatanén, éta kedah ditumbuk janten potongan alit pisan, kirang ti 7mm. Sareng kadar uapna 10-15%

Naon masalah umum nalika ngagunakeun mesin pelet?

A: Béda pisan. Tapi tong hariwang ngeunaan éta, kami gaduh jasa purna jual anu hadé. Anjeun tiasa kéngingkeun umpan balik dina 2 jam ku email, telepon, pitunjuk video, atanapi bahkan insinyur jasa luar negeri upami diperlukeun.

Sabaraha lami jaminan kualitas?

A: Sadaya mesin ngagaduhan garansi sataun, tapi henteu kalebet suku cadang.

Naha kuring tiasa tapi mesin pelet hungkul, henteu aya alat pendukung anu sanés?

A: Upami mesin pelet alit pisan, leres, tangtosna, ngan ukur mesin pelet anu saé.

Tapi pikeun produksi kapasitas ageung, kami nyarankeun anjeun mésér sadaya alat pikeun épéktip pikeun mastikeun operasi nomal mesin 

Kumaha cara ngabongkar sareng ngumpulkeun cincin sareng maot?

A: Nalika insinyur kami masang mesin pikeun anjeun, aranjeunna bakal ngalatih padamel anjeun dina situs. Upami anjeun henteu peryogi jasa instalasi kami, anjeun ogé tiasa ngirim pagawé anjeun ka pabrik kami pikeun ngalatih. Kami ogé gaduh pidéo anu jelas sareng manual pangguna pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngalaksanakeunana.

Naon jenis minyak pelumas anu dianggo dina mesin pelet?

A: L-CKC220 pikeun girboks, sareng gajih dasar litium sanyawa tahan suhu tinggi pikeun pompa gajih.

Naha aya sababaraha hal penting anu kedah langkung diperhatoskeun pikeun anu munggaran nganggo mesin énggal?

A: Anjeun tiasa milarian sadaya inpormasi dina manual pangguna.

Punten perhatoskeun, Mimiti, pikeun mesin énggal, henteu aya minyak di dinya, sareng anjeun kedah nambihan minyak anu diperyogikeun sareng gajih kanggo pompa nuturkeun manual ieu;

Kadua, punten émut pikeun ngagiling tilem mesin pelét unggal waktos sateuacan- sareng saatos- anggoana.

Hoyong damel sareng urang?


Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami