Warta Industri

  • Ngabagéakeun suksés ngayakeun Kongrés Anggota ka-8 Shandong Institute of Particateates

    Tanggal 14 Maret, Konperénsi Perwakilan Anggota ka-8 Shandong Institute of Particateates sareng Award Award of Science and Technology Award of Shandong Institute of Particateates diayakeun di auditory Shandong Jubangyuan High-end Equipment Technology Group Co., Ltd. Researcher .. .
    Maca deui
  • Ways to make the sawdust pellet machine play a role

    Cara pikeun nyieun mesin pelet serbuk gergaji berperan

    Cara ngadamel mesin pelet serbuk gergaji maénkeun nilaina. Mesin pelet gergaji utamina cocog pikeun granulasi serat kasar, sapertos kiripik kai, kulit siki, gagang katun, kulit siki katun, gulma sareng gagang palawija sanésna, sampah rumah tangga, plastik limbah sareng limbah pabrik, kalayan adétan anu handap ...
    Maca deui
  • Cow dung can be used not only as fuel pellets, but also for cleaning dishes

    Kotoran sapi tiasa dianggo henteu ngan ukur salaku pelet bahan bakar, tapi ogé pikeun meresihan piring

    Kalayan perkembangan gancang industri sapi, polusi kandang parantos janten masalah utama. Numutkeun data anu aya hubunganana, di sababaraha tempat, kandang ternak mangrupikeun runtah, anu disangka pisan. Pencemaran kandang sapi ka lingkungan parantos ngaleuwihan polusi industri. Jumlah total ...
    Maca deui
  • UK government to issue new biomass strategy in 2022

    Pamaréntah Inggris ngaluarkeun strategi biomassa anyar dina 2022

    Pamaréntah Inggris ngumumkeun dina 15 Oktober yén éta badé nyebarkeun strategi biomassa anyar dina 2022. Asosiasi Énergi Terbarukan Inggris ngabagéakeun pengumuman éta, nekenkeun yén bioenergi penting pisan pikeun répolusi anu tiasa diperbaharui. Departemen Inggris pikeun Bisnis, Énergi sareng Strategi Industri ...
    Maca deui
  • How to start with a small  investment in wood pellet plant?

    Kumaha ngamimitian ku investasi alit dina pepelakan pelet kai?

    CARA Mimitian kalayan Investasi Leutik dina Tutuwuhan Pelet Kayu? Éta salawasna adil pikeun nyebatkeun yén anjeun nanem modal nanaon mimitina ku alit Logika ieu leres, dina kaseueuran kasus. Tapi nyarioskeun ngawangun pepelakan, hal-hal béda-béda. Mimiti, anjeun kedah ngartos éta, pikeun ...
    Maca deui
  • Installation of No. 1 boiler in the JIUZHOU Biomass Cogeneration Project in MEILISI

    Pamasangan alat ketel No. 1 dina Proyek Cogeneration Biomassa JIUZHOU di MEILISI

    Di Propinsi Heilongjiang Cina, nembé, alat keur ngagolakkeun No. 1 tina Meilisi Jiuzhou Biomass Cogeneration Project, salah sahiji tina 100 proyék panggedéna di propinsi éta, lulus tés hidrolik dina hiji waktos. Saatos ketel No. 1 lulus tés, ketel No. 2 ogé dina pamasangan anu intens. ABDI...
    Maca deui
  • How are pellets being produced?

    Kumaha cara ngahasilkeun pelet?

    Kumaha Pélét dihasilkeun? Dibandingkeun sareng téknologi sanés biomassa anu ningkat, pelletisation mangrupikeun prosés anu cekap efisien, saderhana sareng murah. Opat léngkah konci dina prosés ieu nyaéta: • pre-milling of raw material • drying of raw material • milling of raw material • densification of ...
    Maca deui
  • Pellet Specification & Method Comparisons

    Spesifikasi Pelet & Babandingan Metode

    Sanaos standar PFI sareng ISO siga anu mirip pisan dina sababaraha cara, penting pikeun nyatet bédana anu sering tipis dina spésifikasi sareng metode uji anu dirujuk, sabab PFI sareng ISO henteu salawasna tiasa dibandingkeun. Nembe, kuring dipenta pikeun ngabandingkeun metode sareng spésifikasi anu dirujuk dina P ...
    Maca deui
  • Poland increased production and use of wood pellets

    Polandia ningkatkeun produksi sareng panggunaan pelet kai

    Numutkeun laporan anu nembe dikintunkeun ku Jaringan Informasi Pertanian Global tina Biro Pertanian Luar Negeri Amérika Serikat Departemen Pertanian, produksi pelet kai Polandia ngahontal sakitar 1,3 juta ton di 2019. Numutkeun laporan ieu, Polandia ngembang ...
    Maca deui
  • Pellet–Excellent heat energy purely from nature

    Pelet – Énergi panas anu saé murni murni ti alam

    Bahan Bakar Berkualitas Tinggi Gampang sareng Murah Pelet mangrupikeun biologis, biologis anu tiasa diénggalan dina bentuk anu ringkes sareng éfisién. Éta garing, teu aya lebu, henteu bau, kualitas seragam, sareng suluh anu tiasa dikokolakeun. Nilai manaskeun alus teuing. Pangpangna, pemanasan pelet sagampang manaskeun minyak sakola baheula. Anu ...
    Maca deui
  • Enviva announces long-term off-take contract now firm

    Enviva ngumumkeun kontrak off-take jangka panjang ayeuna teguh

    Enviva Mitra LP dinten ngumumkeun yén sponsor na sateuacanna ngungkabkeun kontrak 18-taun, take-or-pay off-take pikeun nyayogikeun Sumitomo Forestry Co. Ltd., hiji imah dagang utama Jepang, ayeuna teguh, sabab sagala kaayaan anu parantos diraos parantos wareg. Jualan dina kontrak diperkirakeun dimimitian i ...
    Maca deui
  • Wood pellet machine will become the main force to promote the energy economy

    Mesin pelet kai bakal janten kakuatan utama pikeun ngamajukeun ékonomi énergi

    Dina taun-taun ayeuna, kusabab kamekaran téknologi sareng kamajuan manusa, sumber énergi konvensional sapertos batubara, minyak, sareng gas alam terus dikirangan. Maka, sababaraha nagara aktip ngajajah jinis énergi biomassa énggal pikeun ngamajukeun pangwangunan ékonomi. Énergi biomassa nyaéta pembaharuan ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami