Pellet Cooler

  • Pellet Cooler

    Pellet Cooler

     Ngadopsi téori aliran lokét, hawa tiis asup ka jero anu langkung tiis tina handap dugi ka luhur, pelet panas 
    angkat ka asik ti luhur ka handap, sakumaha waktosna waktos, pelet bakal nadi dina handapeun anu langkung tiis, hawa anu tiis bakal tiis
    aranjeunna di handapeun laun, ku cara ieu bakal ngirangan pelet rusak, upami hawa tiis ogé angkat ka 

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami