Mesin Pelet Tuang Sato

Pedaran pondok:

● Nami Produk: Mesin Pélét Tuang Sato

● Jenis: Flat Die

● Modél: SKJ120 ​​/ 150/200/250/300

● Kakuatan: 3/4 / 5.5 / 7.5 / 11/15 / 22kw

● Kamampuh: 70-100 / 100-300 / 300-500 / 500-700 / 700-900kg

● Ukuran Pelet: 2-6mm

● Beurat: 98kg-542kg


Detil Produk

Kauntungan

Tanda Produk

Mesin Pangolah Pakan Unggas khusus dianggo pikeun ngadamel pélét pakan ternak pikeun sato, pélét pakan langkung seueur manpaat pikeun jangjangan sareng ingon-ingon, sareng langkung gampang diabuskeun ku sato. Kulawarga sareng kebon skala leutik biasana resep Mesin Pélét Leutik Kanggo Pakan pikeun ngadamel pélét pikeun ngempelkeun sasatoan.

Mesin pélét pakan urang tiasa seueur dianggo pikeun nyéépkeun ingon-ingon, pélét pakan ternak, kalebet hayam, babi, pelet pakan lauk tilelep tina jagong, buncis, dedak, gandum sareng sajabana, anjeun ogé tiasa nambihan sababaraha jukut kanggo ngadamel sababaraha sapi, domba, kuda, kelenci pélét pakan.

wood pellet production line1141

Spésifikasi

Modél

Kakuatan (kw)

Kapasitas (kg / jam)

Beurat (KG)

Ukuran (mm)

SKJ120

3

70-100

98

950 * 550 * 800

SKJ150

5.5

100-300

135

1250 * 500 * 900

SKJ200

7.5

300-500

387

1500 * 650 * 980

SKJ250

15

500-700

485

1650 * 700 * 1100

SKJ300

22

700-900

542

1850 * 750 * 1250

Bahan atah

Raw Material

Rengse Pelet

Raw Material

Raw Material

Pakét Produk

Raw Material

Service kami

24 Jam Layanan Online.
Jasa pelacak sadaya-jalan ditawarkeun ti urutan ka pangiriman.       
Latihan gratis pikeun operasi, debugging sareng perawatan harian.       
Urang tiasa nyayogikeun pamasangan pituduh propésional.
Garansi sataun sareng layanan purna jual sadidinten.
Desain sareng aliran grafik anu disayogikeun sayogi pikeun klien kami.       
Tim R&D mandiri sareng sistem manajemen anu ketat & ilmiah.

Raw Material

Palanggan Global

Raw Material


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • 660Product Advantage (1)

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami