Proyék

  • Annual output of 40,000 tons wood pellet line in Suriname

    Kaluaran taunan 40,000 ton garis pelet kai di Suriname

    Garis produksi pelet kai 6t / jam ayana di Suriname. Kaluaran taunan nyaéta 40 rébu ton. Bahan baku nyaéta kai, Uap nyaéta 50% .s garis produksi sadayana kalebet chipper kai - pabrik palu - bagian drying - bagian pelletizing - cooling sareng bungkus ...
    Maca deui
  • Annual output of 20,000 tons wood pellet line in Thailand

    Kaluaran taunan garis pellet kai 20.000 ton di Thailand

    Garis produksi pelet kai 3t / jam perenahna di Thailand Kaluaran taunan nyaéta 20 rébu ton. Bahan baku nyaéta kai, Uap nyaéta 50% .s garis produksi sadayana kalebet chipper kai - pabrik bagian-palu pangeringan anu munggaran - bagian drying anu kadua - pelle ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami