Produk

  • Biomass Pellet Machine

    Mesin Pelet Biomassa

    ● Nami Produk: Mesin Pélét Biomassa Desain Anyar

    ● Jenis: Ring Die

    ● Model: 470/560/580/600/660/700/760/850/860

    ● Kakuatan: 55/90/110/132/160 / 220kw

    ● Kamampuh: 0.7-1.0 / 1.0-1.5 / 1.5-2.0 / 1.5-2.5 / 2.5-3.5t / h

    ● Bantu: Sekrup conveyor, dust collector, Electronic Control Cabinet

    ● Ukuran Pelet: 6-12mm

    ● Beurat: 3.6t-13t

  • Pellet Production Line

    Baris Produksi Pelet

    ● Nami Produk: Mesin Pelet Biomassa

    ● Model: Numutkeun proyék

    ● Kakuatan: Numutkeun proyék

    ● Kapasitas: 2000-200,000 ton / taun

    ● Ukuran Pelet: 6-12mm

    ● beurat: Numutkeun proyék

  • Flat Die Pellet Machine

    Mesin Pelet Maot Datar

    ● Nami Produk: Mesin Pelet Biomassa

    ● Jenis: Flat Die

    ● Model: SZLP350 / 450/550/800

    ● Kakuatan: 30/45/55 / ​​160kw

    ● Kamampuh: 0.3-0.5 / 0.5-0.7 / 0.7-0.9 / 4-5t / h

    ● Ukuran Pelet: 6-12mm

    ● Beurat: 1.2-9.6t

  • Animal Feed Pellet Machine

    Mesin Pelet Tuang Sato

    ● Nami Produk: Mesin Pélét Tuang Sato

    ● Jenis: Flat Die

    ● Modél: SKJ120 ​​/ 150/200/250/300

    ● Kakuatan: 3/4 / 5.5 / 7.5 / 11/15 / 22kw

    ● Kamampuh: 70-100 / 100-300 / 300-500 / 500-700 / 700-900kg

    ● Ukuran Pelet: 2-6mm

    ● Beurat: 98kg-542kg

  • Wood Chipper

    Chipper Kai

    ● Ngaran Produk: Chipper Drum Wood

    ● Modél: B216 / B218 / B2113

    ● Kakuatan: 55/110 / 220kw

    ● Kamampuh: 4-6 / 8-12 / 15-25t / h

    ● Rengse Ukuran: 30-40mm

    ● Ukuran tuangeun: 230 × 500/300 × 680 / 500x700mm

  • Straw Crushing

    Jarami naksir

    ● Ngaran Produk: Cutter Rotary Jarami
    ● Ketik: Parabot Jarum Ngeunah

    ● Model: XQJ2500 / 2500L
    ● Kakuatan: 75 / 90kw
    ● Kamampuh: 3.5-5.0t / jam

    ● Ukuran: 2500x2500x2800

    ● Ukuran Input Max: Diaméter 2500mm

    ● Beurat: 3,5-6t

  • Hammer Mill

    Pabrik Palu

    ● Nami Produk: Pabrik Palu Multifungsi

    ● Modél: SG40 / 50/65 × 40/65 × 55/65 × 75/65 × 100

    ● Kakuatan: 11/22/30/55/75/90 / 110kw

    ● Kamampuh: 0.3-0.6 / 0.6-0.8 / 0.8-1.2 / 1-2 / 2-2.5t / h

    ● Beurat: 0,3 / 0,5 / 1,2 / 1,8 / 2,2 / 2,5t

    ● Ukuran: (1310-2100) x (800-1000) x (1070-1200)

  • Rotary Dryer

    Puter Rotary

    ● Nami Produk: Pengering Rotary

    ● Modél: 1.2 × 12 / 1,5 × 15 / 1.6 × 16 / 1.8 × 18 / 2x (18-24) /2.5x (18-24)

    ● Pembantu: Kompor Blast PanasAir-lock ValveBlowerSiklon

    ● Beurat: 4 / 6.8 / 7.8 / 10.6 / 13/18/19/21 / 25t

    ● Ukuran: (12000-24000) x (1300-2600) x (1300-2600) mm

  • Formwork Crusher

    Crusher Formwork

    ● Nami Produk: Crusher Formwork
    ● Jenis: Hammer Crusher

    ● Modél: MPJ1250
    ● Kakuatan: 132kw
    ● Kamampuh: 10-15t / jam
    ● Ukuran: 2300x3050x1400

    ● Beurat: 11t

  • Pellet Cooler

    Pellet Cooler

     Ngadopsi tiori aliran counter, hawa tiis asup ka jero anu langkung tiis tina handap dugi ka luhur, pelet panas 
    angkat ka cooler ti luhur ka handap, sakumaha waktosna waktos, pelet bakal pulsa di handapeun cooler, hawa tiis bakal tiis
    aranjeunna di handapeun laun, ku cara ieu bakal ngirangan pelet rusak, upami hawa tiis ogé angkat ka 

  • Pellet Packing Machine

    Mesin Pélét Pékét

    Mesin bungkus pelét kai ton per kantong mesin palét pelét kai, anu khusus dianggo pikeun ngepak pelét kai réngsé kana kantong alit.

  • Pulse Dust Removal

    Ngaleupaskeun Debu Pulsa

    ● Nami Produk: Ngaleupaskeun Debu Pulsa

    ● Jinis Operasi: Otomatis

    ● Modél: MC-36/80/120
    ● Metode Ngumpulkeun Debu: Garing
    ● Ukuran: Gumantung kana Modél

    ● Beurat: 1,4-2,9t

12 Teras> >> Halaman 1/2

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami