Mesin Pélét Tuang

  • Animal Feed Pellet Machine

    Mesin Pelet Tuang Sato

    ● Nami Produk: Mesin Pélét Tuang Sato

    ● Jenis: Flat Die

    ● Modél: SKJ120 ​​/ 150/200/250/300

    ● Kakuatan: 3/4 / 5.5 / 7.5 / 11/15 / 22kw

    ● Kamampuh: 70-100 / 100-300 / 300-500 / 500-700 / 700-900kg

    ● Ukuran Pelet: 2-6mm

    ● Beurat: 98kg-542kg

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami