Mesin Pelet Maot Datar

Pedaran pondok:

● Nami Produk: Mesin Pelet Biomassa

● Jenis: Flat Die

● Model: SZLP350 / 450/550/800

● Kakuatan: 30/45/55 / ​​160kw

● Kamampuh: 0.3-0.5 / 0.5-0.7 / 0.7-0.9 / 4-5t / h

● Ukuran Pelet: 6-12mm

● Beurat: 1.2-9.6t


Detil Produk

Tanda Produk

Modél

Kakuatan (kw)

Kapasitas (t / h)

Beurat (t)

SZLP350

30

0.3-0.5

1.2

SZLP450

45

0,5-0,7

1.4

SZLP550

55

0.7-0.9

1.5

SZLP800

160

4.0-5.0

9.6

Bubuka

wood pellet production line1141

Biomassa biasana kalebet hasil sampingan kai sareng tatanén. Ngarobih kana bahan bakar hayati henteu ngan ukur ngajaga lingkungan tapi ogé ngamangpaatkeun sumber daya pinuh. Jalma-jalma di sakumna dunya ngajukeun enegy anu tiasa diperbarui.

Materia atah:

Log kayu, dahan kai, papan kai, serutan kai atanapi serbuk gergaji, jarami gandum, jarami jagong, gagang katun, sagala jinis limbah pertanian, béas, gandum, kécap, jukut, alfalfa sareng sajabana

Animal Feed Processing Machine for Poultry Feed (1) (1)

Fungsi:

Ngadamel sagala jinis limbah biomassa kana palet kai.
Ngajantenkeun sagala jinis séréal sareng jukut anu aya hubunganana kana pelet pakan ternak.
Ngomprés sadaya limbah pertanian, limbah sato kana pelet pupuk organik.

wood pellet production line1141


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami
    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami