Palayanan

Ngarojong

  • Answer customer questions and introduce products and services
    Konsultasi
    Ngajawab patarosan pelanggan sareng ngenalkeun produk sareng jasa
  • We have professional design team and already designed manysuccessful pellet line projects around the world. We will designoptimal projects according to clients`needs, raw material,factory, budget critically.
    Desain
    Kami gaduh tim desain propésional sareng parantos mendesain seueur proyek garis pélét anu suksés di panjuru dunya. Kami bakal mendesain proyék optimal dumasar kana kabutuhan klién, bahan baku, pabrik, anggaran sacara kritis.
  • Sign the Production Services agreement,produced on request, can be customized.
    Produksi
    Asup perjanjian Layanan Produksi, dihasilkeun atas pamundut, tiasa disaluyukeun.
  • The goods are packaged and packed into containers and delivered to the port.
    Pangiriman
    Barangna dibungkus sareng dibungkus kana wadah teras dikirimkeun ka palabuhan.
  • We offer onsite installation, debugging and operation training service around the world
    Pamasangan
    Kami nawiskeun pamasangan di tempat, debugging sareng layanan latihan operasi di panjuru dunya
  • 24*7h Email, Phone Communication or Onsite Checking, solve your problems soonest
    Saatos-diobral Service
    24 * 7h Email, Komunikasi Telepon or Mariksa Dina Waktos, gancang-gancang ngarengsekeun masalah anjeun
  • Visit customers`factory, inspect raw materials and help customers to plan optimal plant.
    Ngalanggan Palanggan
    Didatangan pelanggan` pabrik, mariksa bahan baku sareng ngabantosan palanggan pikeun ngarencanakeun pepelakan optimal.
  • Our R&D department communicates regularly with the sales department and after-sales department,to collect the questions that the customer concerns most, to upgrate and creative the equipment accordingly.
    Ngaronjatkeun Téhnologi & Kreativitas
    Departemen R&D urang komunikasi sacara rutin sareng departemen penjualan sareng departemen purna jual, pikeun ngumpulkeun patarosan anu paling dipikaresep ku palanggan, pikeun ningkatkeun sareng nyiptakeun peralatan saluyu.
  • We have professional QC department to strictly control the quality of every single detail in the production process,including raw material purchasing, production management,every single spare parts, machine parts assembly and delivery.
    Kontrol Kualitas
    Kami gaduh departemén QC anu propésional pikeun ketat ngontrol kualitas unggal jéntré dina prosés produksi, kalebet mésér bahan baku, manajemén produksi, unggal suku cadang, perakitan bagian mesin sareng pangiriman.
  • Free Raw Material Test,We can do free raw material test for you.You just need to send your raw material to us, and we will find the best way to make pellets with it.
    Tés
    Tés Bahan Bébas Gratis , Urang tiasa ngalakukeun tés bahan baku gratis pikeun anjeun. Anjeun ngan ukur kedah ngirim bahan baku anjeun ka kami, sareng kami bakal mendakan cara anu pangsaéna pikeun ngadamel pelet sareng éta.

  • Kirim pesen anjeun ka kami:

    Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami